αυτοανοσα θεραπεια - An Overview

Ρώτησε  >  Υγεία - Άλλα Προσοχή: Οποιεσδήποτε πληροφορίες δεν προέρχονται από ειδικούς. Σε καμμία περίπτωση δεν πρέπει να θεωρηθούν ως υπεύθυνες ιατρικές συμβουλές.

Έχετε σκεφτεί ότι συμπτώματα, όπως κοιλιακός πόνος, ήπιος ή έντονος, που συνοδεύεται από επεισόδια διάρροιας ή δυσκοιλιότητας και αίσθημα φουσκώματος μετά τα γεύματα, μπορεί σας κάνουν υποψήφιους για το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου (ΣΕΕ) ή όπως είναι ευρύτερα γνωστό σπαστική κολίτιδα;

Ο αυτοέλεγχος με μετρήσεις γλυκόζης από τον ασθενή είναι σημαντικός για την εκτίμηση της αποτελεσματικότητας της αγωγής από τον θεράποντα ιατρό.

Η ορμονική απορρύθμιση που απορρέει από τον υποθυρεοειδισμό προκαλεί σε αρκετές γυναίκες υποτονική σεξουαλική επιθυμία και δυσκολία στην επίτευξη και διατήρηση σεξουαλικής διέγερσης (εφύγρανση).

– Διαλυτές φυτικές ίνες βρίσκονται σε τροφές όπως: η βρώμη, το κριθάρι, τα μπιζέλια και τα φασόλια. Αυτές μαζί με τους υδατάνθρακες (όπως πατάτες, ρύζι και μακαρόνια) δρουν καταπραϋντικά στο γαστρεντερικό σωλήνα, απορροφούν την περίσσεια νερού στο έντερο και σταθεροποιούν τις συσπάσεις του.

Ιογενής θυρεοειδίτιδα, που ακολουθείται συχνά από προσωρινό ή μόνιμο υποθυρεοειδισμό.

Τα χορταστικά smoothies που διώχνουν το λίπος από την κοιλιά

Ορισμένες αυτοάνοσες παθήσεις εκδηλώνονται όταν τα Β-λεμφοκύτταρα, τα οποία παράγουν αντισώματα, λανθασμένα «βλέπουν» τον ιστό του ασθενούς ως ξένο σώμα, ωθώντας όλο το ανοσοποιητικό σύστημα να στραφεί εναντίον του. Σήμερα, σε τέτοιες περιπτώσεις χορηγούνται θεραπείες γενικευμένης ανοσοκαταστολής (με φάρμακα όπως η ριτουξιμάμπη και η πρεδνιζόνη), οι οποίες συχνά αφήνουν τον ασθενή πιο ευάλωτο σε πιθανώς μοιραίες λοιμώξεις ή σε καρκίνους.

Απάντηση: Έφτασε η ώρα, τα σχολεία ανοίγουν! Μία σημαντική κίνηση αυτής της website περιόδου είναι ο προληπτικός έλεγχος της υγείας του παιδιού μας από ...

Μνήμη εργασίας: Μπορεί η άσκηση να προσφέρει την ώθηση της καφεΐνης;

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΗΛΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥ ΤΟΙΧΩΜΑΤΟΣ

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτήν την τοποθέτηση, παρακαλούμε να μην μας παρέχετε τις πληροφορίες.

Αντίθετα, αφήνουν σώα τα υγιή κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, που συνεχίζουν να προστατεύουν το σώμα.

Αρχικά, η ασθένεια δεν έχει συμπτώματα, δηλαδή δεν υπάρχει πόνος, πυρετός, πρήξιμο ή πνίξιμο αν και ορισμένοι ασθενείς μπορεί να παραπονεθούν για «σφίξιμο» στο λαιμό. Καθώς η κατάσταση επιδεινώνεται, οι υποθυρεοειδισμός συνδέεται με ένα ευρύ φάσμα συμπτωμάτων που είναι συνάρτηση της βαρύτητας της ασθένειας αλλά και της ηλικίας του ασθενούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *